Wie zijn we? 

 De Atom Run, georganiseerd door het "Run-for-RESC"-team van Excelsior, is ontstaan uit de wens om ons trainingsveld en de familiesfeer van de club te delen met onze joggingvrienden uit de regio, het land, het continent en zelfs... de hele wereld! 

Het concept

Atom'Run

De Atom' Run is een teamwedstrijd van 4 personen, met een totale afstand van 16 km, die plaatsvindt op verschillende mythische plaatsen in het noorden van Brussel: het Koning Boudewijnstadion en zijn atletiekbaan, het Atomium, het Koninklijk Park van Laken...

Hoe verloopt het? 
De eerste renner loopt een lus van 4 km voordat hij gezelschap krijgt van de volgende renner in de "estafette"-zone, enzovoort. De eerste renner heeft dus 4 lussen gelopen en de laatste renner die start heeft één lus gelopen.


Samengevat :

  • Loper 1 : totale afstand = 4 lussen van 4 km = 16 km
  • Loper 2 : totale afstand = 3 lussen van 4 km = 12 km
  • Loper 3 : totale afstand = 2 lussen van 4 km = 8 km
  • Loper 4 : totale afstand = 1 lus van 4 km = 4 km


Atom'Run telt mee voor de challenge Run in Brussels

 Start om 10u30 

Atom'Run Kids

Atom'Run Kids is een teamwedstrijd voor 4 kinderen van 6 tot 14 jaar die plaatsvindt op de Heizelvlakte, vertrekkend vanaf het Koning Boudewijnstadion en langs het Boin-stadion... op een 100% beveiligd parcours!


Hoe verloopt het? 
De eerste loper begint aan een lus van 1 km. Wanneer hij door de “estafette”-zone komt, wordt hij vergezeld door de tweede loper van het team, daarna door de derde, en ten slotte door de vierde.


Samengevat :

  • Loper 1 : totale afstand = 4 lussen van 1 km = 4 km
  • Loper 2 : totale afstand = 3 lussen van 1 km = 3 km
  • Loper 3 : totale afstand = 2 lussen van 1 km = 2 km
  • Loper 4 : totale afstand = 1 lus van 1 km = 1 km


Speciale prijs voor het jongste team!

Start om 9u30

Voor wie

De Atom'Run is voor iedereen die graag rent en plezier heeft!

Of u nu lid bent van een sportclub, een collega, een vriend of zelfs een familielid, hardlopen is toegankelijk voor alle niveaus... 

Iedereen is welkom, van 6 tot... 108 jaar oud!

Een project ook gericht voor anderen...

De Atom'Run is ook een solidariteitsproject.
In 2024 zal een deel van de opbrengst van de race worden gedoneerd aan het project "L'Arbre à Bulles", een opvangruimte voor kansarme kinderen die hen eenvoudigweg de mogelijkheid biedt om te spelen, dromen en zich uit te drukken gedurende enkele uren.